- 1 აპეტაიზერები
- 1.1 საუზმე და ლანჩი
- 1.2 საბავშვო მენიუ
- 2 გულსართიანები
- 3 ცხელი კერძები
- 3 ცხელი კერძები
- 4 შემწვარი კერძები
- 5 წვნიანები
- 6 ჩაროზები
- 7 ალკოჰოლი
- 7.1 ღვინო
- 7.2 ლუდი
- 7.3 ლუდის ხემსები
- 8 მსუბუქი სასმელები
- 9 ჭრიანტელი
- მეორე კურსები
-
13₾
საქონლის ბოზბაში
-
15₾
ცხვრის ბოზბაში
-
12₾
ბროკოლის კრემ-სუპი
-
16₾
ხორციანი ბორში
-
11₾
ბორში
-
15₾
ხაში
-
17₾
ჩიხირთმა
-
10₾
ხორცწვენი
-
16₾
სუპ-ხარჩო
-
12₾
გოგრის წვნიანი
-
32₾
იმერული ხარჩო